Compania romano-americana

SIRENE BLUE SRL

a luat fiinta in anul 2004 ca importator si reprezentant autorizat pe teritoriul Romaniei a renumitului producator de ciorapi compresivi
THERAFIRM-KNIT-RITE COMPANY -S.U.A.
cu o traditie de peste 50 ani in acest domeniu.

Sloganul nostru este:
"First of all: the right stocking for every type!"


De-a lungul timpului

am reprezentat in Romania, in domeniul dispozitivelor medicale, companii , precum: NAL 24 GMBH , MEDIKING GMBH, NIMED -AUSTRIA, P.P.H. "KIK' POLONIA, iar, in prezent, renumitul producator de ciorapi compresivi pentru afectiuni venoase si edeme -COMPRESSANA GMBH -GERMANIA avand o traditie de 55 de ani in terapia compresiva , JUZO -GERMANIA (specializati in terapia compresiva in cazul cicatricilor si arsurilor), LABORATORI PIAZZA SRL ITALIA (producator ciorapi anti-trombotici).

Oferim o varietate de ciorapi compresivi pentru fiecare pacient în mod individual și astfel optim - tricot rotund sau plat, micro sau fibră naturală, culori delicate si rezistente, colorati sau cu modele tricotate, produse in serie sau personalizati.

Gama noastră variata cuprinde ciorapi moderni si eleganti de 40, 70 sau 140 den și ciorapi terapeutici cu fibre naturale și de înaltă performanță, recomandati si pentru călătorii, sport, in timpul sarcinii, statul in picioare perioade indelungate, activitati preponderent in sezut, ridicarea si caratul unor greutati , petrecerea timpului liber, si accesoriile fac compresia mai usoara si confortabila.


Tipul de ciorap compresiv corect ales, utilizat corespunzator si o atentie deosebita acordata instructiunilor de ingrijire si accesoriilor utile duc la un rezultat optim in terapia compresiva a afectiunilor venoase si edeme!.

PRODUSE