Politica de Confidențialitate

Politica de Confidențialitate

Sirene blue se angajează să vă protejeze confidențialitatea. Contactați-ne la sireneblue2009@gmail.com dacă aveți întrebări sau probleme cu privire la utilizarea datelor dvs. personale și vă vom ajuta cu plăcere.

Prin utilizarea acestui site sau / și a serviciilor noastre, sunteți de acord cu Prelucrarea datelor dvs. personale, așa cum este descris în această politică de confidențialitate.

Cuprins

 1. Definiții utilizate în această politică
 2. Principiile de protecție a datelor pe care le respectăm
 3. Ce drepturi aveți cu privire la datele dvs. personale
 4. Ce date personale colectăm despre dvs.
 5. Modul în care utilizăm datele dvs. personale
 6. Cine mai are acces la datele dvs. personale
 7. Modul în care vă securizăm datele
 8. Informații despre cookie-uri
 9. Informații de contact

Definiții

Date personale orice informații referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă.
Prelucrare orice operațiune sau set de operații care se efectuează pe date cu caracter personal sau pe seturi de date cu caracter personal.
Persoana vizată – o persoană fizică ale cărei date cu caracter personal sunt prelucrate.
Copil -o persoană fizică sub 16 ani.
Noi / noi (cu majusculă sau nu) Sirene blue

Principii de protecție a datelor

Promitem să respectăm următoarele principii de protecție a datelor:

 • Prelucrarea este legală, echitabilă, transparentă. Activitățile noastre de procesare au motive legale. Întotdeauna luăm în considerare drepturile dumneavoastră înainte de a prelucra datele personale. Vă vom furniza informații cu privire la Procesare la cerere.
 • Prelucrarea este limitată la acest scop. Activitățile noastre de prelucrare se potrivesc scopului pentru care au fost colectate datele cu caracter personal.
 • Prelucrarea se face cu date minime. Adunăm și procesăm doar cantitatea minimă de date cu caracter personal necesară pentru orice scop.
 • Prelucrarea este limitată cu o perioadă de timp. Nu vom stoca datele dvs. personale mai mult decât este necesar.
 • Vom face tot posibilul pentru a asigura exactitatea datelor.
 • Vom face tot posibilul pentru a asigura integritatea și confidențialitatea datelor.

Drepturile persoanei vizate

Persoana vizată are următoarele drepturi:

 1. Dreptul la informații, ceea ce înseamnă că aveți dreptul să știți dacă datele dvs. personale sunt procesate; ce date sunt colectate, de unde sunt obținute și de ce și de cine sunt prelucrate.
 2. Dreptul de acces înseamnă că aveți dreptul de a accesa datele colectate de la / despre dvs. Aceasta include dreptul dvs. de a solicita și de a obține o copie a datelor dvs. personale colectate.
 3. Dreptul la rectificare înseamnă că aveți dreptul de a solicita rectificarea sau ștergerea datelor dvs. personale care sunt inexacte sau incomplete.
 4. Dreptul la ștergerea semnificației, în anumite circumstanțe, puteți solicita ca datele dvs. personale să fie șterse din înregistrările noastre.
 5. Dreptul de a restricționa semnificația prelucrării acolo unde se aplică anumite condiții, aveți dreptul de a restricționa Prelucrarea datelor dvs. personale.
 6. Dreptul de a obiecta la semnificația prelucrării în anumite cazuri aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor dvs. personale, de exemplu în cazul marketingului direct.
 7. Dreptul de a vă opune prelucrării automate, ceea ce înseamnă că aveți dreptul de a vă opune prelucrării automate, inclusiv profilarea; și să nu fie supus unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată. Acest drept îl puteți exercita ori de câte ori există un rezultat al profilării care produce efecte juridice care vă afectează sau vă afectează în mod semnificativ.
 8. Dreptul la portabilitatea datelor aveți dreptul de a obține datele dvs. personale într-un format care poate fi citit de mașină sau, dacă este posibil, ca transfer direct de la un procesor la altul.
 9. Dreptul de a depune o reclamație în cazul în care vă refuzăm solicitarea în temeiul drepturilor de acces, vă vom oferi un motiv pentru care. Dacă nu sunteți mulțumit de modul în care a fost tratată solicitarea dvs., vă rugăm să ne contactați.
 10. Dreptul la ajutorul autorității de supraveghere înseamnă că aveți dreptul la ajutorul unei autorități de supraveghere și dreptul la alte căi de atac legale, cum ar fi cererea de despăgubire.
 11. Dreptul de a retrage consimțământul aveți dreptul de a retrage orice consimțământ dat pentru Prelucrarea datelor dvs. personale.

Datele pe care le colectăm

Informații pe care ni le-ați furnizat
Aceasta ar putea fi adresa dvs. de e-mail, numele, adresa de facturare, adresa de domiciliu, etc., în principal informații necesare pentru livrarea unui produs / serviciu sau pentru a vă îmbunătăți experiența clienților la noi. Salvăm informațiile pe care ni le furnizați pentru a putea comenta sau desfășura alte activități pe site. Aceste informații includ, de exemplu, numele și adresa de e-mail.

Informații colectate automat despre dvs.
Aceasta include informații stocate automat de cookie-uri și alte instrumente de sesiune. De exemplu, informațiile despre coșul de cumpărături, adresa IP, istoricul dvs. de cumpărături (dacă există) etc. Aceste informații sunt utilizate pentru a vă îmbunătăți experiența clienților. Când utilizați serviciile noastre sau vă uitați la conținutul site-ului nostru web, activitățile dvs. pot fi înregistrate.

Informații de la partenerii noștri
Adunăm informații de la partenerii noștri de încredere, cu confirmarea faptului că aceștia au temeiuri legale pentru a ne împărtăși aceste informații. Acestea sunt fie informații cu care le-ați furnizat direct, fie că le-au adunat despre dvs. din alte motive legale. Consultați lista partenerilor noștri aici .

Informații disponibile public
S-ar putea să adunăm informații despre dvs. care sunt disponibile publicului.

Cum utilizăm datele dvs. personale

Folosim datele dvs. personale pentru a:

 • vă oferim serviciul nostru. Aceasta include, de exemplu, înregistrarea contului dvs.; oferindu-vă alte produse și servicii pe care le-ați solicitat; furnizarea de articole promoționale la cererea dvs. și comunicarea cu dvs. în legătură cu aceste produse și servicii; comunicarea și interacțiunea cu tine; și notificându-vă despre modificările aduse serviciilor.
 • îmbunătățiți-vă experiența clienților;
 • îndeplinește o obligație prevăzută de lege sau contract;

Utilizăm datele dvs. personale din motive legitime și / sau cu acordul dvs.

În baza încheierii unui contract sau a îndeplinirii obligațiilor contractuale, prelucrăm datele dvs. cu caracter personal în următoarele scopuri:

 • să te identifice;
 • pentru a vă oferi un serviciu sau pentru a vă trimite / oferi un produs;
 • să comunice fie pentru vânzări, fie pentru facturare;

În temeiul interesului legitim, prelucrăm datele dvs. cu caracter personal în următoarele scopuri:

 • să vă trimit oferte personalizate * (de la noi și / sau partenerii noștri atent selectați);
 • să administrăm și să analizăm baza noastră de clienți (comportamentul de cumpărare și istoricul) pentru a îmbunătăți calitatea, varietatea și disponibilitatea produselor / serviciilor oferite / furnizate;
 • să realizeze chestionare privind satisfacția clienților;

Atâta timp cât nu ne-ați informat altfel, considerăm că este interesul nostru legitim să vă oferim produse / servicii similare sau identice cu istoricul achizițiilor / comportamentul dvs. de navigare.

Cu acordul dvs., prelucrăm datele dvs. personale în următoarele scopuri:

 • pentru a vă trimite buletine informative și oferte de campanie (de la noi și / sau partenerii noștri atent selectați);
 • în alte scopuri, v-am solicitat acordul;

Procesăm datele dvs. personale pentru a ne îndeplini obligațiile care decurg din lege și / sau pentru a utiliza datele dvs. personale pentru opțiunile prevăzute de lege. Ne rezervăm dreptul de a anonima datele personale colectate și de a utiliza astfel de date. Vom folosi date care nu intră în sfera de aplicare a acestei politici numai atunci când sunt anonimizate. Vă salvăm informațiile de facturare și alte informații colectate despre dvs. atât timp cât este necesar în scopuri contabile sau alte obligații care decurg din lege.

Este posibil să prelucrăm datele dvs. personale în scopuri suplimentare care nu sunt menționate aici, dar sunt compatibile cu scopul inițial pentru care au fost colectate datele. Pentru a face acest lucru, ne vom asigura că:

 • legătura dintre scopuri, context și natura datelor cu caracter personal este adecvată pentru prelucrări ulterioare;
 • Procesarea ulterioară nu vă va afecta interesele și
 • ar exista o garanție adecvată pentru prelucrare.

Vă vom informa cu privire la orice procesare și scopuri suplimentare.

Cine altcineva poate accesa datele dvs. personale

Nu împărtășim datele dvs. personale cu străini. Datele personale despre dvs. sunt, în unele cazuri, furnizate partenerilor noștri de încredere, fie pentru a vă oferi serviciul posibil, fie pentru a vă îmbunătăți experiența clienților. Îți împărtășim datele cu:

Terțe părți conectate:

 • Google

Lucrăm numai cu parteneri de procesare care sunt capabili să asigure un nivel adecvat de protecție a datelor dvs. personale. Dezvăluim Datele dvs. cu caracter personal unor terțe părți sau unor funcționari publici atunci când suntem obligați legal să facem acest lucru. Am putea dezvălui datele dvs. personale unor terțe părți dacă ați consimțit la acestea sau dacă există alte motive legale pentru aceasta.

Cum vă securizăm datele

Facem tot posibilul pentru a vă păstra datele personale în siguranță. Folosim protocoale sigure pentru comunicare și transfer de date (cum ar fi HTTPS). Folosim anonimizarea și pseudonimizarea acolo unde este cazul. Ne monitorizăm sistemele pentru eventuale vulnerabilități și atacuri.

Chiar dacă încercăm tot posibilul, nu putem garanta securitatea informațiilor. Cu toate acestea, promitem să informăm autoritățile adecvate cu privire la încălcarea datelor. De asemenea, vă vom notifica dacă există o amenințare la adresa drepturilor sau intereselor dumneavoastră. Vom face tot ce putem în mod rezonabil pentru a preveni încălcările de securitate și pentru a asista autoritățile în caz de încălcare.

Dacă aveți un cont la noi, rețineți că trebuie să vă păstrați numele de utilizator și parola în secret.

Copii

Nu intenționăm să colectăm sau să colectăm cu bună știință informații de la copii. Nu vizăm copiii cu serviciile noastre.

Cookie-uri și alte tehnologii pe care le folosim

Folosim cookie-uri și / sau tehnologii similare pentru a analiza comportamentul clienților, pentru a administra site-ul web, pentru a urmări mișcările utilizatorilor și pentru a colecta informații despre utilizatori. Acest lucru se face pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența cu noi.

Un cookie este un mic fișier text stocat pe computerul dvs. Cookie-urile stochează informații care sunt utilizate pentru a ajuta site-urile să funcționeze. Numai noi putem accesa cookie-urile create de site-ul nostru web. Vă puteți controla cookie-urile la nivel de browser. Alegerea dezactivării cookie-urilor poate împiedica utilizarea anumitor funcții de către dvs.

Folosim cookie-uri în următoarele scopuri:

 • Cookie-uri necesare Aceste cookie-uri sunt necesare pentru a putea utiliza unele caracteristici importante de pe site-ul nostru web, cum ar fi autentificarea. Aceste cookie-uri nu colectează nicio informație personală.
 • Cookie-uri de funcționalitate Aceste cookie-uri oferă funcționalitate care face ca utilizarea serviciului nostru să fie mai convenabilă și face posibilă furnizarea de caracteristici mai personalizate. De exemplu, s-ar putea să-și amintească numele și adresa de e-mail în formularele de comentarii, astfel încât să nu mai trebuie să reintroduceți aceste informații data viitoare când comentați.
 • Cookie-uri de analiză – aceste cookie-uri sunt utilizate pentru a urmări utilizarea și performanța site-ului și serviciilor noastre
 • Cookie-uri de publicitate – aceste cookie-uri sunt utilizate pentru a livra reclame relevante pentru dvs. și pentru interesele dvs. În plus, acestea sunt folosite pentru a limita de câte ori vedeți o reclamă. Acestea sunt de obicei plasate pe site-ul web de către rețelele de publicitate cu permisiunea operatorilor site-ului web. Aceste cookie-uri amintesc că ați vizitat un site web și aceste informații sunt partajate cu alte organizații, cum ar fi agenții de publicitate. Adesea cookie-urile de direcționare sau publicitate vor fi legate de funcționalitatea site-ului oferită de cealaltă organizație.

Puteți elimina cookie-urile stocate în computerul dvs. prin intermediul setărilor browserului. Alternativ, puteți controla unele cookie-uri terță parte utilizând o platformă de îmbunătățire a confidențialității, cum ar fi optout.aboutads.info sau youronlinechoices.com . Pentru mai multe informații despre cookie-uri, vizitați allaboutcookies.org .

Folosim Google Analytics pentru a măsura traficul pe site-ul nostru. Google are propria politică de confidențialitate pe care o puteți consulta aici . Dacă doriți să renunțați la urmărirea de către Google Analytics, accesați pagina de renunțare la Google Analytics .

Informatii de contact

Autoritate de supraveghere
Site web: http://www.dataprotection.ro/
E-mail: anspdcp@dataprotection.ro
Telefon: +40 21 252 5599

Modificări aduse acestei politici de confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a modifica această Politică de confidențialitate.
Ultima modificare a fost făcută la 28 februarie 2021.